Skip to content

Guest  

Arată sau ascunde antetul
Bun venit Guest, postarea în acest forum necesită înregistrare.
Forum » Connect-R » Melodia Still » Artistul-Om

Pagini: [1]
Autor Topic: Artistul-Om
danac
Membru
Postări: 2
Post Artistul-Om
on: 12/05/2013, 16:56

Trebuie sa recunoastem ca in desi e de multa vreme in muzica romaneasca, Connect-R e din ce in ce mai bun, din ce in ce mai stilat si din ce in ce mai apropiat de publicul care il admira!

Ar fi super bine daca tinerii l-ar lua ca model pentru ceea ce a devenit prin forte proprii, pornind de jos si muncind din greu si mai ales pentru modestie si pentru felul in care stie sa isi arate dragostea fata de oamenii care il aclama si public!

Am avut ocazia de cateva ori sa merg la concertele lui si nu mai tarziu de aseara, de la Brasov, unde artistul a facut un super show, nu doar a cantat… incredibila este evolutia sa, voce, look , si discurs…mult mai bune toate acum decat in altii trecuti…se vede ca isi respecta publicul si stie sa il faca sa simta dragostea pe care i-o transmite!

Bravo Stefan, sa mergi inainte la fel si chiar mai bine si sa ramai in primul rand modest si iubitor, neuitand de unde ai plecat! sper sa ai bafta si pe plan sentimental si sa te bucuri de viata neuitand sa ramai un exemplu pentru generatia care vine din urma!

Pagini: [1]