Skip to content

(compozitor, textier, orchestrator, inginer de sunet)

Razvan s-a nascut la 17 iulie 1982, in municipiul Rm. Sarat, Judetul Buzau si este absolvent al Facultatii de Marketing, din cadrul ASE Bucuresti.

Preocuparea lui Razvan pentru muzica incepe cu percutia, chiar inainte ca parintii sa-l duca la gradinita, talentul fiindu-i remarcat cu usurinta atat de catre cei apropiati cat si de persoane cunoscatoare din domeniu. La varsta de 13 ani, incepe sa studieze chitara iar pe parcurs este atras si de alte instrumente de percutie (ex.: congas, bongos) dar si de pian sau chitara bass.

Activitatea sa muzicala se concretizeaza cu adevarat la varsta de 16 ani cand incepe sa cante pentru prima oara intr-o formatie, ulterior activand in mai multe grupuri. Aceasta perioada i-a amplificat interesul pentru creatia muzicala astfel ca, la inceputul anului 2006, decide sa investeasca intr-un Home Studio.

Cea mai  mare provocare din activitatea sa de pana atunci apare odata cu participarea la finala Eurovision 2010 unde piesa «Surrender», interpretata de Stefan Mihalache (Connect-R) & Anda Adam se claseaza printre cele finaliste. Aceasta importanta competitie nationala reprezinta si momentul cand Razvan incepe o prima mare colaborare, ca si Chitarist, alaturi de Stefan Mihalache (Connect-R) iar 6 luni mai tarziu acesta ii propune sa intre in echipa Rappin’On Production, in calitate de Producator.

matache

Anul 2011 si piesa “Ring the Alarm”, interpretata de Stefan Mihalache (Connect-R) ii aduce lui Razvan primul No. 1 din cariera sa de producator muzical. Acest succes nu putea ramane neobservat astfel ca, la scurta vreme, au urmat mai multe colaborari de succes cu artisti, precum: Anda Adam, DJ Sava, Raluka, Mike Diamondz s.a.

Punctul culminant se produce in vara lui 2012 atunci cand echipa Rappin’On lanseaza single-ul «Vara nu dorm» unde Razvan este co-autor. Piesa, aflata pe locul 1 in topurile din Romania, este de departe unul dintre cele mai mari succese ale sezonului ea fiind si singura care a acumulat, in doar 2 luni de la lansare, peste 17 milioane de vizualizari pe canalul oficial de Youtube al casei de discuri Roton si pe cel al lui Connect-R Official.

Feed-uri la comentarii

Nici un răspuns (până acum)Ceva HTML este OK

sau, răspundeti la aceasta înregistrare prin trackback.